Πολιτική Ακύρωσης/Επιστροφών & Υπαναχώρησης

Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του, εφόσον αυτή βρίσκεται σε κατάσταση εξέλιξης. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί και παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών, τότε δεν είναι δυνατή η ακύρωση της.

Υπαναχώρηση – Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το e-oneriokosmos.gr εντός 14 ημερών από την ήμερα που ο πελάτης ή το τρίτο πρόσωπο που υπέδειξε ο πελάτης το έλαβε στην κατοχή του, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης, με την με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως παρελήφθη, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Μόνο εφόσον ο πελάτης ή το τρίτο πρόσωπο λάβει έγκριση από το κατάστημα μπορούν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Σε διαφορετική περίπτωση (δηλαδή, στην περίπτωση που ο πελάτης ξεκινήσει τη διαδικασία χωρίς την έγκριση από το κατάστημα), η παραγγελία θα επιστρέφεται και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου των πελάτη. Επισημαίνεται ότι, τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία από το e-oneirokosmos.gr στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος λόγω υπαναχώρησης, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, ο πελάτης έχει την ευθύνη για την μεταφορά του προϊόντος για επιστροφή λόγω υπαναχώρησης. Το e-oneirikokosmos.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μεταφορά του προϊόντος που επιστρέφεται για λόγους  υπαναχώρησης μόνο όταν ο πελάτης ενημερώσει το κατάστημα και μόνον αφού η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών λάβει εντολή από το κατάστημα μας για παραλαβή του προϊόντας για επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στο e-oneirikosmos.gr λόγω υπαναχώρησης του πελάτη, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, ο πελάτης έχει την υποχρέωση να συμπληρώσει και να αποστείλει το ειδικό «έντυπο υπαναχώρησης», το οποίο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο e-oneirokomsos.gr. Η επιστροφή των προϊόντων δεν γίνεται δεκτή αν δεν πραγματοποιηθεί πρώτα η συμπλήρωση και αποστολή του «εντύπου υπαναχώρησης». Επίσης, τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει, απαραιτήτως, να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να είναι αχρησιμοποίητα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία φθορά και με την συσκευασία στην κατάσταση με αυτή που ήταν όταν την παρέλαβαν.

Το e-oneirokosmos.gr δεν αποδέχεται την επιστροφή προϊόντων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη γίνεται εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το κατάστημα θα παραλάβει τα προϊόντα και μόνο στην περίπτωση που αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη που ο ίδιος έχει δηλώσει στο ειδικό «έντυπο υπαναχώρησης».

Ελαττωματικά προϊόντα

Στην περίπτωση που ο πελάτης λάβει ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να το αντικαταστήσει με άλλο προϊόν της ίδιας αξίας που έχει καταβάλει ή μεγαλύτερης αξίας μα επιπρόσθετη χρέωση αν το επιθυμεί, ενός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.

Αλλαγές προϊόντων

Για αγορές άνω των 50,00 ευρώ, η αλλαγή ενός προϊόντος για την πρώτη φορά και μόνο είναι δωρεάν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος για την αποστολή του προϊόντος που πρέπει να επιστέψει στο κατάστημα, καθώς και το κόστος για την παραλαβή του νέου προϊόντος, σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν για τα έξοδα αποστολή και την αντικαταβολή. Επίσης, τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει, απαραιτήτως, να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να είναι αχρησιμοποίητα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία φθορά και με την συσκευασία στην κατάσταση με αυτή που ήταν όταν την παρέλαβαν.

Το e-oneirokosmos.gr δεν αποδέχεται την επιστροφή προϊόντων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα