Τρόπος και κόστος αποστολής προϊόντων

Για την γρηγορότερη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων από το κατάστημα μάς, έχουν επιλεγεί οι εταιρίες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ «Πόρτα-Πόρτα» και η SPEEDEX. Έτσι, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την μεταφορική που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Ο e-oneirokosmos.gr δεν χρεώνει έξοδα αποστολής για αγορές από 50,00 ευρώ και άνω ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση που προβλέπεται για την παράδοση των προϊόντων εντός της Ελλάδας. Για αγορές κάτω των 50,00 ευρώ, με τα ΕΛΤΑ «πόρτα-πόρτα», για παράδοση εντός Κιλκίς το κόστος έως 2 κιλά είναι 2.603.47 ευρώ, και για επιπλέον 2 κιλά το κόστος είναι 3.63 ευρώ, για παράδοση σε άλλη πόλη, το κόστος έως 2 κιλά είναι 3.89 ευρώ και για επιπλέον 1 κιλό το κόστος είναι 5.07 ευρώ. Για αγορές κάτω των 50,00 ευρώ, με την SPEEDEX, για παράδοση εντός και εκτός Κιλκίς, το κόστος είναι 3,10 ευρώ έως 2 κιλά και για επιπλέον 1 κιλό το συνολικό κόστος είναι 4,22 ευρώ (για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1,12).

Εντός του Κιλκίς, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται την επόμενη μέρα, σε άλλη πόλη η παράδοση γίνεται σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες, μέσω των εταιριών ταχυμεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα λαμβάνει στο e-mail του τον αριθμό αποστολής, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της αποστολής μέσα από τις επίσημες πλατφόρμες των εταιριών ταχυμεταφοράς. Για οποιαδήποτε πιθανή καθυστέρηση εξαιτίας ανωτέρας βίας, (όπως, ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργία κ.α.) που παρατείνουν την ημερομηνία παράδοσης, ο e-oneirokosmos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα