Όροι και Προϋποθέσεις

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο e-oneirokosmos.gr, ο οποίος αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων λιανικής μέσω του διαδικτύου, το οποίο λειτουργεί για την παροχή των υπηρεσιών πώλησης από το κατάστημα με την επωνυμία «ΔΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» και τον διακριτό τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΚΟΣΜΟΣ», με έδρα το ΚΙΛΚΙΣ στην οδό 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 241, με Α.Φ.Μ. 150812228 και Δ.Ο.Υ. Κιλκίς, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@e-oneirokosmos.gr και τηλεφωνικό αριθμό εξυπηρέτησης ηλεκτρονικού καταστήματος +302341076530.

Οι παρακάτω όροι  και προϋποθέσεις εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος e-oneirikosmos.gr. Κάθε χρήστης που επισκέπτεται που επισκέπτεται και συναλλάσσεται ή χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα και χωρίς καμία εξαίρεση τους παρακάτω όρους που διατυπώνονται εδώ. Επομένως, κάθε χρήστης/επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να διαβάσει με προσοχή τους όρους αυτούς πριν χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο. Εάν κάποιος χρήστης δεν είναι σύμφωνος με τους όρους αυτούς, τότε οφείλει με δική του ευθύνη να απόσχει από την επίσκεψη και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, καθώς επίσης και από οποιαδήποτε χρήση ή συναλλαγή των υπηρεσιών που παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γενικοί όροι

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να ανανεώνει ή να αναβαθμίζει ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, αναφορικά με την ταυτότητα του και τις παρεχόμενες συναλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη, αλλά με την ενημέρωση των χρηστών για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο χρήστης καλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων και των προϋποθέσεων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του e-oneirokosmos.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων και των προϋποθέσεων εκ μέρους του χρήστη/επισκέπτη.

Περιγραφή προϊόντων

Οι πληροφορίας που παρέχονται από τον ιστότοπο e-oneirokosmos.gr σχετικά με την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά των  προϊόντων είναι απολύτως ακριβείς και αληθείς. Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές που έχουν οριστεί από τους προμηθευτές ή από τους συνεργάτες είναι ενδεικτικές και δεν δεσμεύουν το e-oneirokosmos.gr.

Τιμές προϊόντων

Η τιμή που ισχύει είναι αυτή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν. Πάντα στην τιμή του κάθε προϊόντος συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Ο χρήστης/πελάτης πληρώνει πάντα το κόστος που αναγράφεται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας του. Το e-oneirokosmos.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα του να τροποποιεί τις τιμές και την περιγραφή των προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να έχει την υποχρέωση να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. Οι αλλαγές τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης δεν λαμβάνονται υπό υπόψη για παραγγελίες οι οποίες βρίσκονται ήδη σε κατάσταση εξέλιξης.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η αναγραφόμενη διαθεσιμότητα στα προϊόντα είναι ενδεικτική και όχι δεσμευτική. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, το e-oneirokosmos.gr εγγυάται να ενημερώσει έγκαιρα τους πελάτες μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας, και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους.

Τρόποι πληρωμής προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-oneirokosmos.gr προσφέρει τους εξής τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα: α) με αντικαταβολή, β) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και γ) με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

α) Με αντικαταβολή

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο του. Για αποστολές με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 2,23 ευρώ μέσω της ΕΛΤΑ «πόρτα-πόρτα» και των 2,11 μέσω της SPEEDEX.

β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Δικαιούχος: ΔΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΑΒΡΙΗΛ

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0130.22.0201084572

IBAN: GR5302601300000220201084572

Στο παραστατικό της κατάθεση μέσω τράπεζας θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμο ή αριθμός της παραγγελίας, και να αποσταλεί με e-mail ή να ενημερωθεί το κατάστημα τηλεφωνικά. Στην περίπτωση που η  κατάθεση δεν ολοκληρωθεί εντός δύο ημερών, τότε γίνεται αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον πελάτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 23410 76530, e-mail: info@e-oneirokosmos.gr

γ) Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα δυνατή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος λειτουργίας πληρωμών της τράπεζας EUROBANK.

Τρόπος και κόστος αποστολής προϊόντων

Για την γρηγορότερη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων από το κατάστημα μάς, έχουν επιλεγεί οι εταιρίες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ «Πόρτα-Πόρτα» και η SPEEDEX. Έτσι, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την μεταφορική που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Ο e-oneirokosmos.gr δεν χρεώνει έξοδα αποστολής για αγορές από 50,00 ευρώ και άνω ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση που προβλέπεται για την παράδοση των προϊόντων εντός της Ελλάδας. Για αγορές κάτω των 50,00 ευρώ, με τα ΕΛΤΑ «πόρτα-πόρτα», για παράδοση εντός Κιλκίς το κόστος έως 2 κιλά είναι 2.603.47 ευρώ, και για επιπλέον 2 κιλά το κόστος είναι 3.63 ευρώ, για παράδοση σε άλλη πόλη, το κόστος έως 2 κιλά είναι 3.89 ευρώ και για επιπλέον 1 κιλό το κόστος είναι 5.07 ευρώ. Για αγορές κάτω των 50,00 ευρώ, με την SPEEDEX, για παράδοση εντός και εκτός Κιλκίς, το κόστος είναι 3,10 ευρώ έως 2 κιλά και για επιπλέον 1 κιλό το συνολικό κόστος είναι 4,22 ευρώ (για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1,12).

Εντός του Κιλκίς, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται την επόμενη μέρα, σε άλλη πόλη η παράδοση γίνεται σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες, μέσω των εταιριών ταχυμεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα λαμβάνει στο e-mail του τον αριθμό αποστολής, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της αποστολής μέσα από τις επίσημες πλατφόρμες των εταιριών ταχυμεταφοράς. Για οποιαδήποτε πιθανή καθυστέρηση εξαιτίας ανωτέρας βίας, (όπως, ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργία κ.α.) που παρατείνουν την ημερομηνία παράδοσης, ο e-oneirokosmos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του, εφόσον αυτή βρίσκεται σε κατάσταση εξέλιξης. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί και παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών, τότε δεν είναι δυνατή η ακύρωση της.

Υπαναχώρηση – Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το e-oneriokosmos.gr εντός 14 ημερών από την ήμερα που ο πελάτης ή το τρίτο πρόσωπο που υπέδειξε ο πελάτης το έλαβε στην κατοχή του, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης, με την με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως παρελήφθη, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Μόνο εφόσον ο πελάτης ή το τρίτο πρόσωπο λάβει έγκριση από το κατάστημα μπορούν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Σε διαφορετική περίπτωση (δηλαδή, στην περίπτωση που ο πελάτης ξεκινήσει τη διαδικασία χωρίς την έγκριση από το κατάστημα), η παραγγελία θα επιστρέφεται και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου των πελάτη. Επισημαίνεται ότι, τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία από το e-oneirokosmos.gr στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος λόγω υπαναχώρησης, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, ο πελάτης έχει την ευθύνη για την μεταφορά του προϊόντος για επιστροφή λόγω υπαναχώρησης. Το e-oneirikokosmos.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μεταφορά του προϊόντος που επιστρέφεται για λόγους  υπαναχώρησης μόνο όταν ο πελάτης ενημερώσει το κατάστημα και μόνον αφού η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών λάβει εντολή από το κατάστημα μας για παραλαβή του προϊόντας για επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στο e-oneirikosmos.gr λόγω υπαναχώρησης του πελάτη, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, ο πελάτης έχει την υποχρέωση να συμπληρώσει και να αποστείλει το ειδικό «έντυπο υπαναχώρησης», το οποίο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο e-oneirokomsos.gr. Η επιστροφή των προϊόντων δεν γίνεται δεκτή αν δεν πραγματοποιηθεί πρώτα η συμπλήρωση και αποστολή του «εντύπου υπαναχώρησης». Επίσης, τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει, απαραιτήτως, να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να είναι αχρησιμοποίητα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία φθορά και με την συσκευασία στην κατάσταση με αυτή που ήταν όταν την παρέλαβαν.

Το e-oneirokosmos.gr δεν αποδέχεται την επιστροφή προϊόντων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη γίνεται εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το κατάστημα θα παραλάβει τα προϊόντα και μόνο στην περίπτωση που αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη που ο ίδιος έχει δηλώσει στο ειδικό «έντυπο υπαναχώρησης».

Ελαττωματικά προϊόντα

Στην περίπτωση που ο πελάτης λάβει ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να το αντικαταστήσει με άλλο προϊόν της ίδιας αξίας που έχει καταβάλει ή μεγαλύτερης αξίας μα επιπρόσθετη χρέωση αν το επιθυμεί, ενός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.

Αλλαγές προϊόντων

Για αγορές άνω των 50,00 ευρώ, η αλλαγή ενός προϊόντος για την πρώτη φορά και μόνο είναι δωρεάν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος για την αποστολή του προϊόντος που πρέπει να επιστέψει στο κατάστημα, καθώς και το κόστος για την παραλαβή του νέου προϊόντος, σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν για τα έξοδα αποστολή και την αντικαταβολή. Επίσης, τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει, απαραιτήτως, να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να είναι αχρησιμοποίητα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία φθορά και με την συσκευασία στην κατάσταση με αυτή που ήταν όταν την παρέλαβαν.

Το e-oneirokosmos.gr δεν αποδέχεται την επιστροφή προϊόντων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Περιορισμοί ευθύνης – Ανωτέρα βία

Στην περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση μιας παραγγελίας, το e-oneirokosmos.gr έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εκπλήρωση της. Στην περίπτωση που έχει πληρώσει το κόστος της παραγγελίας, τότε το e-oneirokosmos.gr προχωρά στην επιστροφή ολόκληρου το ποσού που έχει καταβάλει ο πελάτης για τη συγκεκριμένη παραγγελία με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Επίσης, το κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για την αδυναμία εκπλήρωσης των συμβατικών της υποχρεώσεων, όταν η αδυναμία οφείλεται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, ενδεικτικά τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι  θεομηνίες, σεισμοί, πλημμύρες, διακοπή δικτύων), δολιοφθορές, εισβολείς στο διαδίκτυο, πόλεμοι, νόμιμες απεργίες και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Επίσης, το κατάστημα δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει τους πελάτες σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα έγκαιρα και στην περίπτωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη.

Συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες

Ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού καταστήματος e-oneirokosmos.gr μπορεί να περιέχει σύνδεση (δεσμούς-links) με άλλους διαδικτυακούς τόπους (web sites), για τους οποίους το κατάστημα αρνείται κάθε ευθύνη. Το κατάστημα μπορεί να παρέχει τις συνδέσεις αυτές αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση και την πληροφόρηση των χρηστών.

Προσωπικά δεδομένα

Κάθε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-oneirokosmos.gr χωρίς να δώσει κανένα προσωπικό του δεδομένο. Τα στοιχεία (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο κ.α.) που δίνει ένα χρήστης κατά τη συναλλαγή του με το ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρούνται απόρρητα.

Το κατάστημα συλλέγει προσωπικά δεδομένα μόνο εάν ο χρήστης παρέχει αυτά τα στοιχεία κατά την διαδικασία της παραγγελίας για την πώληση των προϊόντων είτε με την εγγραφή του ως μέλος, είτε με την εγγραφή του ως απλός επισκέπτης. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να είναι το όνομα, η ταχυδρομική διεύθυνση, η ηλεκτρονική διεύθυνση, ο τηλεφωνικός αριθμός και άλλες σχετικές πληροφορίες. Ο χρήστης κατά την υποβολή των στοιχείων του αποδέχεται την τήρηση των στοιχείων του και των προσωπικών του δεδομένων εκ μέρους του καταστήματος για τους σκοπούς της ηλεκτρονικής πώλησης των προϊόντων τους ηλεκτρονικού καταστήματος e-oneirokosmos.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα που θέτει στη διάθεση του καταστήματος κατά την εγγραφή του ως νέο μέλος ή κατά την εγγραφή του ως επισκέπτης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των συναλλαγών και την επικοινωνία σχετικά με τις συναλλαγές του, εφαρμόζοντας το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016). Τα προσωπικά δεδομένων των χρηστών δεν θα αποκαλυφθούν ή δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους και με κανέναν τρόπο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται στο Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Όλοι οι χρήστες διατηρούν το δικαίωμα να ενημερωθούν οποιαδήποτε στιγμή για τα προσωπικά τους δεδομένα και να αιτηθούν τη διαγραφή ή μα εκδηλώσουν την αντίρρηση τους και περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων τους. Αναλυτικότερη ενημέρωση δίνεται στην «πολιτική απορρήτου» του ηλεκτρονικού καταστήματος e-oneirokosmos.gr, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτών των όρων.

Ασφάλεια

Βασική προτεραιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος e-oneirokosmos.gr αποτελεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων όλων των χρηστών, καθώς και η προστασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Κάθε πληροφορία που σχετίζεται με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των συναλλαγών του είναι ασφαλείς και απόρρητές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-oneirokosmos.gr χρησιμοποιεί πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL). Το πρωτόκολλο SSL αποτελεί ένα παγκόσμιο πρότυπο του διαδικτύου με το οποίο πιστοποιούνται οι διαδικτυακή τόποι (web sites) για τους χρήστες και για την κρυπτογράφηση των στοιχείων ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου και τους διαδικτυακούς εξυπηρετητές (web servers). Κάθε επικοινωνία με κρυπτογράφηση SSL απαιτεί κάθε πληροφορία που ανταλλάσσετε μεταξύ ενός χρήστης και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής. Με αυτό τον τρόπο προστατεύονται οι πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Ταυτόχρονα, κάθε πληροφορία που αποστέλλεται μέσω του πρωτοκόλλου SSL, προστατεύεται από ένα μηχανισμό αυτόματης εξακρίβωσης για την αυθεντικότητα των δεδομένων κατά τη μεταφορά, δηλαδή αν έχει γίνει αλλαγή στα δεδομένα κατά τη μεταφορά τους.

Εφαρμοστέο δίκαιο – Αρμοδιότητα δικαστηρίων

Το e-oneirokosmos.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων και των προϋποθέσεων συναλλαγών του. Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται μέσω του e-oneirokosmos.gr αποτελεί σύναψη σύμβασης για εξ αποστάσεως πώληση, η οποία διέπεται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο μέσω του οποίου ρυθμίζονται θέμα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (N. 2251/1994), όπως ισχύει, και την νομοθετική ρύθμιση με το ΠΔ 131/2003, για την ρύθμιση του ηλεκτρονικού εμπορίου και την ΚΥΑ Ζ1-891/ 13-06-2013 για τα δικαιώματα των καταναλωτών.

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να συνάψουν έγκυρη παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος e-oneirokosmos.gr, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανοί τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (δηλαδή, εφόσον έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος ηλικίας και δεν τελούν σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Το e-oneirokosmos.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια του Κιλκίς.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα, καθώς και όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και όλων των στοιχείων αποτελούν μέρος του e-oneirokosmos.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία που ανήκει, ελέγχεται από, ή και έχει δοθεί με άδεια προς, την επιχείρηση (ΔΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ). Η Ιστοσελίδα ως σύνολο προστατεύεται από το Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο.

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (e-oneirokosmos.gr) και η ιστοσελίδα ως σύνολο προορίζονται αποκλειστικώς για προσωπική, μη εμπορική – εκτός από την αγορά εμπορευμάτων από την iστοσελίδα – χρήση από τους χρήστες της. Μπορείτε να κατεβάσετε ή αντιγράψετε τα περιεχόμενα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα για προσωπική χρήση μόνο. Κανένα δικαίωμα, τίτλος ή αξίωση σε οποιοδήποτε στοιχείο ή και λογισμικό κατεβάσατε δεν σας μεταβιβάζεται ως αποτέλεσμα τέτοιου κατεβάσματος ή και αντιγραφής.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα